2012. július 8., vasárnap

Szilveszter buli pótlék...

Tavaly olyan jó kis bulit szervezett Orsi, sok vetélkedővel és játékkal (lásd a tavalyi bejegyzést), hogy idén sem maradhatott el.
 Mivel szilveszterkor Szlovéniában voltunk a nagyszülőkkel, most januárban került sor a bulira, ami viszont semmit nem vont le az élményből.
 Újabb vetélkedők sorát találta ki Orsi, a gyerekek hosszasan segítettek az előkészületekben, és izgalommal telve várták a kezdést. Coctail, finomságok, jelmezek fokozták a hangulatot.
 Célbadobás, csoport versenyek, vetélkedő, activity rajz, tapintás alapján tárgy kitalálás, és sok más feladat várt megoldásra.
 Volt táncolás, bekötött szemmel sminkelés, egymás felismerése, majd később sötétben kapott mindenki fejlámpát és világító színes szívószálakon itták a lónyálat.
 A barátok (uncsitesók és tesók) egymásra találtak, és nagyon jól érezték magukat, ahogyan a család többi tagja is. Persze mi inkább gyönyörködtünk bennük.
 A legapróbb pedig mindent utánzott. Azonnal tudta ismételni a feladatokat, ő is egyensúlyozta a labdát a kanálban, táncolt a zenére, és firkált a táblára.
Az egész család nagyon hálás lehet ezért az élményért a kis feleségemnek, aki ilyen kreatívan, utána járva és energiát feszítve építette fel ezt az érdekes eseményt. BUÉÉÉK !

Nincsenek megjegyzések: