2012. december 26., szerda

Bálint születésnapjának ünneplése Sugi mamáékkal...

Az normális, hogy János papa és Sugi mama fázis késéssel jönnek felénk, azaz nem a pontos időpontja szerint jönnek köszönteni, de ez nem zavar minket, mert minden alkalommal kellemes együttlétek kerekednek belőle.
 Otthoni környezetükben a gyermekeink zavartalanul tudnak szaladgálni, örülni az ajándékaiknak, újságolni a legújabb élményeiket, szerzeményeiket.
 Bálint autós tortát kapott marcipán borítással, csoki krémmel, nyitható ajtajú zöld buszt, ami nyitható tetejűvé alakítható, és ezzel máris napokra le lett foglalva a kis srác.
 De ez még nem volt minden. Bálint színes autópályát kapott, lifttel, emelkedőkkel, körforgalommal, és a busz mellett más, korábbi kisautóknak is pompás szórakozást jelentett az épület.
 Amíg a gyerekek játszottak, Orsim igénybe vette anyukám mágikus masszázsát, mely nem csak frissítő, de sokat segít a beállt, és fájó tagok újra installálásában.
 Édua egyre inkább érdeklődést mutat a zene irányában. A hangszereit leginkább János papától kapja, és örömmel próbálgatja őket, de most kezd abba a korba kerülni, amikor talán komolyabb szintre emelkedik az érdeklődése.
A furulyájával is szívesen próbálkozik, és a szintetizátorát is örömmel próbálgatja, de úgy gondolom, hogy lassan itt az ideje megkezdeni a zenei oktatását. Ebben János papa biztosan komoly segítséget jelentene neki.

Nincsenek megjegyzések: