2016. június 20., hétfő

2015 ősz, vendégeskedés Juditnál és Lacinál

A gyerekek odáig vannak a lakóbuszokért, és minden vágyuk egy nyaralást ebben a formában élvezni. Kaptak már már Lego és Playmobil lakóbuszt korábban, és a legsikeresebbek voltak valóban hosszan játszottak vele EGYÜTT, és minden alkalommal elhangzik ha szembe jön egy úton, hogy LAKÓBUSZ ! :-)
 Laci és Judit az egyik kedvenc vevőnk. Különleges és szép dolgok alkotásának feladatával tisztelnek meg bennünket, de emberileg is nagyon szimpatizálunk velük. Most született apró gyermekük, és mivel a mi kis sarjaink odáig vannak a pici babákért is, gondoltuk pompás lenne megnézni mind a lakóbuszukat, mind a babájukat ebben a szép nyárias időben.
 A kertben két dologra is rábukkantunk, amire nem számítottunk, és nagy örömöt okozott, sőt meghatározta a napunkat.
 Az egyik, Laci -valószínűleg specialitása- a kemencében sütött pizza, mely forrón és ropogósan várta az éhenkórász apróságokat. Nagy sikere volt !
 A másik (csak hogy legyen hol lemosni a zsírt :-) ) a medence volt, ami éppen elég mély, elég meleg, és elég különleges volt, hogy ne nagyon lehessen kiimádkozni belőle a csemetéket.
 A beépített turbinával szemben úszni pompás kalandnak bizonyult, és egyből rá kellett döbbenni, hogy nekünk is csak ilyen medencénk lehet, amint építünk egyet. :-)
 A lakóbusz nagy ámuldozásnak adott táptalajt. Az, hogy mindenhol ki lehet nyitni, sőt be is lehet zárni, hogy minden rejtek ajtó mögött valami új csoda lapul, egy gyermeknek a kinder tojás ismétlődő csodájával bír.
 Minket is lenyűgözött, hogy mennyire profin meg lehet oldani, hogy apró terek ezer funkcióval bírjanak, és egy mozdulattal lebontva a mennyezetet, máris francia ággyá alakuljon a vezetőfülke.
 Én is utána jártam ezek után a bérlési feltételeknek, de rá kellett jönnöm, hogy az ezen a területen munkálkodók eltévesztettek valamit koncepcionálisan. Üzenem, hogy a számok és az értük kapható nyaralási stílus és színvonal nem állnak egy magasságban.
 Ezért úgy tűnik, hogy a lakóbuszos utazás ötletének megvalósítása még tolódik kicsit.
Viszont nagyon jól éreztük magunkat, és öröm volt új élményekkel gazdagodni.

Nincsenek megjegyzések: