2012. október 23., kedd

Bishop és Csilla és Levi a Pince Napokon, Pátyon...

Ritkán sikerül találkozni a barátokkal, és akkor is kevés időre. Már tervezgettük a közös kisvasutazást és a közös sütögetést párszor, de nem sikerült összehozni.


Édua karácsonyi ajándéka és szülinapi meglepetése is egy csomagban érkezett, hiszen Bishop a keresztapukája Éduának, és kedves figyelemmel kíséri őt. Édua is szereti Bishop "bácsit", számon tartja nagyon, és emlékszik minden találkozásukra, vele kapcsolatos dolgokra.


Pátyon egy évben több alkalommal is vannak fesztiválok, és most éppen a Pince Hegyen  került megrendezésre pár esemény. Erre a dátumra fókuszáltuk a találkozást, hogy legyen valami plusz program is.


Sajnos mondjuk ez nem volt olyan izgalmas mint a Falu Napok, de azért volt pár attrakció, zenészek a színpadon, árusok, és mindenféle apróság, ami végül kis forgatagot teremtett, bár apró területen.


Levente (Bishop és Csilla első gyermeke) már szép nagy lett, és értelmes, önjáró gyermekké cseperedik lassanként. A gyerekeinkkel is egyre jobb partner a játékra.


Jártunk pár kört a hegyen, ettünk - ittunk kicsit, majd oda csoportosultunk a színpadhoz, ahol Édua bemutatóját akartuk megnézni, a helyi tánccsoportjával.


Még húzódott az előadás, így fotózgattuk a pincéket, és fejtek minket az árusok.


Öröm látni, hogy Bishop imádja az apró gyermeket, és gondoskodóan foglalkozik vele.


 Bár nem csak ő, hanem Marci is szívesen játszott Levivel az asztal lap alatt, a pad felett félúton.


Aztán lefutott minden korábbi előadás, és Édua csoportja következett. Aranyosak voltak, és egyre ügyesebbek.

A séta után haza ballagtunk, és még eszegettünk kicsit a kertben együtt, beszélgetve, de az aprólékok miatt sajnos a nap hamar véget ért, és házainkba húzódva készültünk az esti etapra.

Nincsenek megjegyzések: