2013. december 25., szerda

Fotósok találkozója a kertünkben...

Rendszeresen vannak találkozók azokkal a tagokkal, akikkel egy fotós társaságba járok. Többnyire egy kocsma vagy étterem kerül kiválasztásra, de most úgy döntött a társaság, hogy legyen már egy kis grillezés valahol, valakinél.
 Vesztünkre (;-)) mégiscsak minket választottak amikor felajánlottam, hogy nálunk lehet, így tehát úgy esett, hogy nálunk került megszervezésre az esemény.
 Kicsit tartottam tőle, hogy mi lesz ha eljön a több-száz tag, de csak egy családias összejövetel sikerült.
 
Annak ellenére, hogy készültünk mindenféle szalonna sütéshez szükséges alappal, és egy kis plusszal, mindenki hozta a saját kis kedvencét.
  
Ennek az lett az eredménye, hogy nagyon hamar betelt két asztal a finomságokkal.
...és eeekkora szeme volt...
A jó hangulatú, nevetgélős társalgás mellett tehát össze-vissza zabáltunk mindenfélét.
 Alapvetően jó időnk volt, de a végére még különleges fotó témát is kaptunk, amire aztán a fél csoport rámozdult. Mindenkinél volt kamerás fényképezőgép :-D
Megtisztelt jelenlétével Szipál Péter Martin, a híres fotográfus is. Nagy rajongója a kedvenc modellemnek, és itt végre találkozhattak.
ű
 A grillezés után következhetett a kürtős kalács, ami előre meg volt hirdetve, és sokan -szerintem- csak ezért jöttek, vagy erre spóroltak végig.
 Rosszul nem tették, mert jól sikerült, forrón és frissen, illetve természetesen, egészen más élményt nyújt, mint bármelyik ipari vagy strand árusnál kapható változat.
 Ha a szalonna és grill sütésnél, a személyesen hozott finomságok mellett, vagy a kürtős kaláccsal nem lettek volna tele a hasak, akkor ott jött még a specialitásom, a gyümölcs saláta.
 A visszajelzések alapján azt hiszem, hogy jól sikerült az esemény.

Nincsenek megjegyzések: