2013. december 15., vasárnap

Zita és Tibi esküvője, anyáknapja, sárvári lazulás...

Nagyon régóta készülünk Zita és Tibi barátunk esküvőjére. Ezúttal szerencsére lehettem a családdal, mert nem nekem kellett fotóznom, és így nem is nagyon van képem az eseményről, de azért készítettünk képeket.
 Sárvárra érkezvén a gyerekekkel, megrohantuk a helyi fagyizót amíg gyülekezett a násznép. Tibi barátom körbe rajongta a menyasszonyt, és kitett magáért. Szerintem még túlzásba is vitte, de ilyen egy szerelmes férfi.
 A főtéren a templomban volt az egyházi, majd a várban volt a polgári szertartás. A gyerekek miatt mi kb. lemaradtunk ezekről, de azért igyekeztünk jelen lenni.
 A kötelezők után egy közeli faluba mentünk, ahol kellemes kis lagzi kezdődött. A gyerekek egy darabig futkároztak a pitypangos mezőben, majd a szúnyogok elől menekülve befutottunk, és letelepedtünk a bérleményben.
 A buli hamar szárnyra kapott, és nem várt meglepetésekkel halmozta el a friss férj az arát.
 A gyerekeim nagyon sokat táncoltak, énekeltek, és együtt forogtak a tömeggel. Még a végén mi is bekapcsolódtunk, vagy mifene.
 Pedig erősen kapaszkodtam a fényképezőmbe, hogy ne kelljen felállni a finomságok mellől, de hát ha jól éreztem magam, na...
 Milyen jó kis képet sikerült összehozni... a hobbink, érdeklődésünk, (munkánk) összeköt. Pediga  fotós soha sincs a képen... :-)
 A gyerkőcök aztán bealudtak, és elcipeltük őket az autóhoz, majd elfoglaltuk pompás kis szállásunkat. Hajnalban pedig hamar ébredtünk a gyerekekkel, hogy anyut meglephessük anyák napja alkalmából.
 Két éve pont itt, pont így voltunk anyák napjakor, és ugyanígy virágot szereztünk, csak akkor nem a mezőről, hogy ezzel ébresszük fel a mi kedves Édesanyánkat !!!
 A nagy örömködés és ünneplés után reggeliztünk is, és utána ráálltunk a fürdőbe vezető sugárútra, amit az aprólékok már a kezdetek óta a legjobban vártak.
 A nap további részét végtelen fürdőzésbe fojtottuk. Hullám, csúszdák, hideg, meleg, sekély, mély, majd ebéd, fagyi, lazulás.
 Szóval ez egy jól sikerült, színes, fordulatos hétvége volt. És még említést sem ejtettem a másnapról, amikor meg kalandparkba mentünk, mielőtt hazafelé vettük volna az irányt.

Nincsenek megjegyzések: