2012. november 3., szombat

Bálinték látogatása nálunk...

Már jó ideje beszélünk Bálintékkal egy találkozóról, hogy az interneten összeverődött fotós baráti körön kívül, személyesen is megismerkedhessünk. Ugyan én már tettem náluk látogatást, de első sorban filmezéssel kapcsolatos kérdések miatt, amiben Bálint profi, de a gyermekek és asszonyok miatt frappánsnak éreztünk egy összejövetelt.
Kata, Bálint és kislányuk, a tündérke Fruzsina, eljöttek tehát hozzánk egy nyár végi kürtős kalácsozásra. Érdekes ajándékokkal halmozták el a gyerekeimet, amik egyből megteremtette az alaphangulatot.
 Fruzsi segítőkész volt, hol a kalács készítésében, hol a porontyoknak segített a kézimunkában.
 Bálinték szerető, helyes értékítéletű család, kellemes társaság. Jó velük beszélgetni minden féléről, de persze a fotózás az egyik fő közös pont.
 Amíg a kalács készült, körbejátszották a gyerekek az emeletet, az udvart, és minden sarkot felderítettek. A kalács egészen jól sikerült szerencsére, és nagy kajálásba fulladt a szaladgálás. Aztán persze kezdett esteledni, és kisgyerekekkel hamar fellövik a pizsamát, így hazavitték a nagydumás kiscsajt, és mi is az esti rutinnal zártuk az izgalmas délutánt.
Még ma is abból a füzetből hajtogatunk spéci repcsiket Marcinak amit kapott ! :-D

Nincsenek megjegyzések: