2012. november 25., vasárnap

Zsófi és Nomád esküvője

Nomád és Zsófi esküvőjére abban a templomban került sor, amelyben mi is esküctünk annak idején, és ezért már alapból kellemes emlékekkel léptünk be a kedves kis vörös téglás, Duna parti református templomba.
 Emlékezetes volt, hogy annak idején mikor mi vonultunk be, Doki barátom a legnagyobb énekes könyvet verte le a hátraforduláskor, amire felébredve az orgonista rettenetes horror dallamokban tört ki, és a násznép gurgulázva fojtotta el a röhögést. Persze most is hasonló vidám hangulatban telt a ceremónia.
 Mostanra másik lelkész van, akinek nem a homlokából nő előre a hajtenger, és talán jobban is jártak vele Nomádék, mert a szövege nem volt sablonos, hosszú, és tele volt a násznépet többször megnevettető humorral.
 A templomi esküvő után átmentünk abba a kis vendéglőbe, ahol a vacsorára volt hivatalos a szűkebb család, barátok, és mások, akiket mi nem nagyon ismertünk. Jól éreztük magunkat.
 A barátok persze keltették a hangulatot, és nem tudom miért, de valamiért ezeknél a langyi beállításoknál mindig Édua keresztapukája, Bishop volt a központ.
 Aztán persze volt torta bontogatás, ahol mindenki sűrű sorokban közelítette az eseményt.
 Később kivonultunk a kertbe, ahol jókat beszélgettünk.
 Örömömre szolgál, hogy Orsi egyre jobban kinyílik mint nő, ez volt talán az első esemény, hogy nem érezte magát rosszul egy piros ruhában. Én persze csak csodáltam a szépségét egész este. Szerencsé vagyok. :-)
 Tewe barátunk hasonlít Mr. Pudzsérra, aki egyébként egy ismeretlen sztárgyártmány az RTL műhelyéből, teljesen lényegtelen figura, de az, hogy az egyik barátunk ennyire hasonlít rá, máris izgalmassá teszi. Orsi mindenképpen szeretett volna ezzel a csillaggal egy fake rajongói képet.
 Nomádék nagyon szerényen, látható szeretetben viselték az eseményeket. Szerintem egyébként is nagyon jól megvannak egymással. A nyáron találkoztunk véletlen a balatonfüredi sétányon, és akkor is ugyanezt állapítottuk meg.
 Ritkán sikerül összetalálkozni a barátokkal. Jó volt egy kicsit beszélgetni, bolondozni, viccelődni.
 Állatkodni, marvulni, ökörködni. :-D
 Sajnos nem tudtunk a gyerekekre tekintettel olyan hosszan lenni és bulizni ahogyan szerettünk volna, de így is örültünk, hogy jelen lehettünk, élveztük, és köszönjük a vendéglátást, kedvességet !

Nincsenek megjegyzések: